Παροχές

Ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου Christina διαθέτει παροχές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επισκεπτών μας. Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται από ένα Snack Bar, Cocktail Bar και τον παιδότοπο. Επιπλέον ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει πισίνα, κήπο και έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο με καρέκλες, τραπέζια και ομπρέλες για να απολαύσετε το φαγητό ή το ποτό σας κυριολεκτικά ένα βήμα από την παραλία της Νέας Χώρας.

null

Snack Bar

Στο Snack Bar του ξενοδοχείου Christina μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό καθώς και όλα τα γεύματα της ημέρας. Συγκεκριμένα θα βρείτε hamburgers, τοστ, σουβλάκι stick, chips, ομελέτες, πίτσες, ελληνικά-παραδοσιακά πιάτα ημέρας και ζυμαρικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ζυμαρικά είναι χειροποίητα δικής μας παραγωγής σύμφωνα με κρητικές-παραδοσιακές συνταγές.
null

Cocktail Bar

Η ειδικά σχεδιασμένη εγκατάσταση του Cocktail Bar στο ξενοδοχείο Christina παραπέμπει σε κάτι εξωτικό χάρη στην κοντινή απόσταση από την θάλασσα και τον πανέμορφο φωτισμό. Μοντέρνα και εξωτικά κοκτέιλ θα καλύψουν τις ανάγκες όλων των επισκεπτών μας. Το προσωπικό του Cocktail Bar ειδικεύεται στα μοντέρνα-τροπικά κοκτέιλ και σε συνδυασμό με το όμορφο περιβάλλον θα χαρίσουν στους επισκέπτες στιγμές χαλάρωσης.
Ελληνικα